Plagiocefalijos priežastys ir korekcija. Video seminaras.

plagiocefalijos priezastys; nuguleta galvyte; plokscias pakausis

Plagiocefalijos priežastys ir korekcija.

Plagiocefalijos priežastys ir korekcija – tai video seminaras, kuriame aš, Milda, puslapio Kūdikio galvytė įkūrėja, dviejų vaikų mama, pati susidūrusi su šia problema, pasidalinsiu savo žiniomis bei darbine patirtimi (trumpą mano istoriją galite paskaityti čia arba Mamos žurnale).

Video seminaras, kuriame nuosekliai, struktūrizuotai sužinosite, kokie yra kūdikio galvytės ypatumai, galvytės „nugulėjimo” priežastys, kaip to išvengti, kaip pastebėti ir ką daryti, atsiradus kūdikio galvytės formos pakitimams. Sukurti šį video seminarą įkvėpė tai, kad dar labai dažnai tenka girdėti, kad tėvams trūksta informacijos plagiocefalijos tema.

Video seminaras yra 1 valandos trukmės, todėl patogiai įsitaisykite, pasiruoškite gėrimą. Šios temos auditorija – nėščiosios ar neseniai pagimdžiusios. Todėl sąmoningai nedarau Tiesioginės transliacijos seminaro, kad jums būtų patogu ir galėtumėte sustabdyti prireikus. Video seminaras – skaidrių pavidale, nes kitaip būtų sunku vizualiai pateikti pavyzdžius ir paaiškinimus.

Atsiprašau už emocijas, kurios kartais pasitaikys žiūrint šį seminarą… Kadangi pati esu mama, kuri susidūrė su šia problema, kartais vis dar emocionaliai reaguoju į tam tikrus dalykus, bet ir nenoriu to slėpti. Jeigu jums patiks šis seminaras, išgirsite naujų ir naudingų dalykų, pasidalinkite juo su kitais.

1 thought on “Plagiocefalijos priežastys ir korekcija. Video seminaras.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *